Schoonheidssalon Oisterwijk

Over Podange 

De opening van ‘Podange’ is voor mij de start van een nieuwe fase in mijn leven. Ik heb tot nu toe veel uiteenlopend werk gedaan. Van het werken in de non profit tot werken in het bedrijfsleven zowel in loondienst als zelfstandig ondernemer. Ik heb in deze jaren veel geleerd over verschillende branches en werkzaamheden maar vooral ook veel geleerd over mezelf. Ik kwam op een punt waarbij ik me steeds vaker ging afvragen; waar word ik nou echt blij van? waar krijg ik energie van? En kwam tot de conclusie dat het roer om moest. Ik wilde iets gaan doen waar mijn hart ligt, achter de computer vandaan en mensen aandacht en zorg geven waar ik goed in ben. 


"Een plek creeëren waar mensen naar uitkijken om naar toe te mogen..."


Een plek waar zij zich totaal kunnen ontspannen en er volledige aandacht voor hen is. Een plek waar even helemaal niks hoeft en ontspannen en genieten het enige is wat je kunt doen. Dat was geen gemakkelijk besluit, integendeel maar ik ben blij dat ik na alle inspanningen die het mij heeft gekost om hier te komen de deuren heb mogen openen van mijn prachtige schoonheidssalon ‘Podange’. De naam die als geen ander helemaal bij mij past.


Podange is afgeleid van het franse woord Peau d’ange en betekent letterlijk ‘Engelenhuid’. Dat is wat ik bij iedere huid jong en oud nastreef. Samen zorgdragen voor een gezonde en stralende huid waardoor iedereen zich beter en mooier zal voelen. Daarnaast is het ook de naam van een exclusief roze koraal en aangezien roze mijn lievelingskleur is en ik uit een juweliersfamilie kom was voor mij deze naam snel gekozen.


Dankbaar ben ik dat ik mensen kan helpen aan een mooiere en gezondere huid zodat ze zullen stralen!

Of neem contact op via het onderstaande formulier