Injectables

Podange werkt intensief samen met erkend Cosmetisch die inmiddels ruim 10.000 behandelingen met spierontspanners en fillers heeft uitgevoerd. Zij is regelmatig aanwezig in de salon om klanten vrijblijvend een advies te geven en natuurlijk ook om Botox- en Filler behandelingen uit te voeren. Podange vindt het ontzettend belangrijk om ieders individualiteit te bewaken en zet zich in voor positive aging. Resultaten zullen altijd natuurlijk zijn met behoud van ieders karakter. Onze filosofie is dat je er weer uit zult zien zoals je je voelt. Minder harde lijnen, minder vermoeid uiterlijk en meer verfrissing. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht en tijd. Wilt u graag van uw wallen onder uw ogen af? of van uw kraaienpootjes  of die fronsrimpel? Informeer dan naar de mogelijkheden en maak vrijblijvend een afspraak!

Botox Fillers
€ 90,- / € 325,00

Spierontspanners / Botox

Spierontspanners (botox in de volksmond, dit is een merknaam) worden gemaakt van botuline toxine, waarbij wij gebruik maken van het merk Azzalure. Fijne lijntjes vervagen omdat de huid niet telkens beschadigd wordt door de beweging van je spieren. 


Resultaten blijven gemiddeld 3-6 maanden.


Neem contact op en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Fillers
€ 250,- / € 1350,00

Fillers

Fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur, dit vind je van nature al in je eigen lichaam. Het trekt vocht aan en zorgt voor wat stevigheid in de huid. Filler is een doorzichtige gel, waarmee je volume kan creëren op plaatsen waar je het verloren bent. Hyaluronzuurfillers zijn veilig om te gebruiken en worden vanzelf door je lichaam afgebroken.


Resultaten blijven gemiddeld een jaar zichtbaar.


Neem contact op en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ook graag van die diepe fronsrimpel af?

Fijne lijntjes rondom de mond

Fijne lijntjes rondom de mond kunnen soms een blikvanger zijn in het gezicht, wat onnodig oud doet lijken. Door met een zachte filler stukje voor stukje de lijntjes een beetje te vullen, krijg je een verfrissend en natuurlijk resultaat!

Uitvoerend Cosmetisch Arts: Dionne Deibel

Traangoot

Deze traangoot filler zorgt voor een frissere en gezondere blik. Het geeft een uitgeslapen resultaat en het blijft super natuurlijk!

Uitvoerend Cosmetisch Arts: Dionne Deibel

Kaaklijn

Door wat volume toe te voegen aan de kin en voorste kaaklijn, is er bij deze patiënte een profiel gecreeërd dat meer in balans is. Mijn favoriete filler voor deze behandeling is radiesse. Dit is een filler die door je lichaam om wordt gezet naar collageen, hiermee krijg je een stevig, maar toch natuurlijk resultaat èn het is natuurlijk goed voor je huid!

Uitvoerend Cosmetisch Arts: Dionne Deibel

Lippen

Natural lips

Uitvoerend Cosmetisch Arts: Dionne Deibel

Fronsrimpels

Een mooi voorbeeld van diepe fronsrimpels die eenvoudig te verhelpen zijn door spierontspanners.

Uitvoerend Cosmetisch Arts: Onbekend

Kaaklijn

Deze patiënte wilde graag een strakkere kaaklijn, maar wilde hiervoor geen operatie ondergaan. Wanneer dit het geval is, kunnen er als alternatief fillers gebruikt worden om een harmonieus profiel te bereiken. De behandelduur is ongeveer 30 minuten en het resultaat blijft gemiddeld 9-12 maanden!

Uitvoerend Cosmetisch Arts: Dionne Deibel

Meer informatie?

Neem contact op via onderstaand formulier.