Microneedling

Wilt u ook een jongere, frisser uitziende huid die egaler en strakker is? Kies dan voor een kuur met de SkinPen. Het meest veilige en effectieve microneedling systeem op de markt. Door middel van kleine, steriele naaldjes worden zuivere microkanaaltjes in de huid gemaakt waardoor het huideigen wondgenezingsproces wordt aangezet. Hiermee wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Collageen zorgt voor volume en stevigheid van de huid, terwijl elastine zorgt voor de veerkracht van de huid. Microneelding met de SkinPen is  geschikt voor alle huidtypen!

Schoonheidssalon Oisterwijk
€ 195,00 / € 525,00 / € 900,00

Microneedling SkinPen

Naast algehele huidverbetering is de SkinPen ook uitermate effectief in het behandelen van zeer specifieke huidindicaties. De behandeling is geschikt voor alle huidtypen en toepasbaar op (acné)littekens, fijne lijntjes en rimpels, (de)pigmentatie, melasma, grove poriën, ruwe huidstructuur, milde rosacea en huidslapte.


Heeft u interesse? Maak dan eerst gratis en geheel vrijblijvend een afspraak. Uw huid wordt onder de loep genomen voor een huidanalyse. Dit om een goed beeld te krijgen van de huidindicatie en verwachtingen. U krijgt daarnaast uitgebreide informatie over de behandeling en ontvangt een brochure zodat u alles thuis nog eens door kunt nemen. Dit alles zodat u volledige op hoogte bent van de behandeling en de mogelijke resultaten.€1019,50 / € 799,00

Premium SkinpenKuur

Deze unieke kuur bestaat uit 3 Skinpenbehandelingen en een 9-delig productpakket  en combineert een aanpak zowel van binnenuit als van buitenaf.


Door de Skinpenbehandeling gaat de huid zich in snel tempo vernieuwen en afschilferen en de kleur van het pigment wordt vervaagd en opgelicht. Er ontstaat een egalere huidteint. Naast verbetering van pigmentvlekken zorgt microneedling voor een stevige, elastische en gladdere huid. Littekentjes worden opgevuld en fijne lijntjes en rimpels verminderen. Deze kuur is dus in te zetten voor meerdere huidproblemen. Afhankelijk van het aan te pakken probleem wordt er of de 'Pure Radiance Collection' van iS Clinical ingezet of de 'Pure Renewal Collection' Daarnaast zit ook de 'Cleansing Complex Polish' in het productpakket voor een milde peeling i.v.m. vervellen en de 'Sheald Recovery Balm' voor de genezing van de huid direct na de Skinpenbehandeling. 

Het productpakket bevat ook 3 potten van 300 gram Innerfit Collagen Protein poeder. Dit is een supplement op basis van collageenpeptiden (met het toonaangevende 100% zuivere collageen Peptan®) verrijkt met vitamine C. Collageen is een essentiële bouwsteen die zorgt voor een gezonde en stevige huid, vermindert rimpels en fijne lijntjes, zorgt voor gezond haar,  sterke nagels, sterke botten en spieren, soepele gewrichten en pezen. Vitamine C draagt bij aan de vorming van collageen en draagt daarom actief bij aan alle bovenstaande voordelen. Ook beschermt vitamine C voor UV-schade. Het onderdrukt de productie van melanine (pigment) en werkt ontstekingsremmend in de huid.


Deze kuur zorgt voor een optimale stimulatie van collageen aanmaak zowel van buitenaf door de iS Clinical producten en de Skinpen als van binnenuit door het Collagen Protein Poeder en de Skinpen. Kortom gegarandeerd een  prachtig resultaat!      


Heeft u interesse? Maak dan eerst gratis en geheel vrijblijvend een afspraak. Uw huid wordt onder de loep genomen voor een huidanalyse. Dit om een goed beeld te krijgen van de huidindicatie en verwachtingen. U krijgt daarnaast uitgebreide informatie over de behandeling en ontvangt een brochure zodat u alles thuis nog eens door kunt nemen. Dit alles zodat u volledige op hoogte bent van de behandeling en de mogelijke resultaten.