iS Clinical 

iS Clinical is een hoogwaardig cosmeceutical huidverzorgingsmerk met krachtige skin care producten van reinigers tot serums tot moisturizers. Het verschil tussen normale huidverzorging en cosmeceuticals is het feit dat er de zuiverste actieve werkstoffen van hoogste kwaliteit aan de producten toegevoegd zijn met bijzondere combinaties aan vitamines & antioxidanten.


          Dit zorgt voor het effectiever en dieper doordringen in de huid en heeft dus                   

          en veel beter resultaat dan de meeste gangbare huidverzorgeeingsmerken.                   


Bijzonder aan iSClinical is dat producten van deze cosmeceutical een instant glow geven, geen downtime hebben, geen roodheid of irritatie veroorzaken en zorgen voor een lange termijn huidverbetering.


iS Clinical behoort bij de top cosmeceuticals uit Amerika en is in meer dan 160 landen verkrijgbaar en sinds kort ook in Nederland. Podange is dan ook heel trots om met dit exclusieve en zeer effectieve merk te mogen werken in haar salon.


Het iS Clinical-assortiment is ontwikkeld door een panel van farmacologen, artsen en deskundigen op het gebied van moleculaire biologie en biochemie.
Het gebruikt alleen botanische ingrediënten van farmaceutische kwaliteit en combineert traditionele botanische geneeskunde met geavanceerde technologische formuleringsexpertise.

Het assortiment bestaat uit een uitgebreide professionele en behandelingsportfolio van resultaatgerichte formules voor uiteenlopende huidaandoeningen.


Een van de gezichtsbehandelingen heet the Red Carpet Treatment of Fire & Ice Treatment en is een behandeling die zeer gewild is onder Hollywood sterren. Deze intensieve, klinische gezichtsbehandeling is ontworpen om snel en veilig het huidoppervlak te vernieuwen, fijne lijntjes en rimpels te verminderen en de cel vernieuwing te versnellen. De huid wordt gladder, zachter en het huidbeeld is egaler. 


Boekt u ook een Fire & Ice Treatment net als de Hollywood sterren?

null

null

null null null

null