Jouw eerste gezichtsbehandeling

Boek jouw eerste gezichtsbehandeling bij Podange met het bijzondere merk iS Clinical wat staat voor 'Innovative Skincare'. En innovatief is het zeker! Met de zuiverste ingrediënten van hoge kwaliteit, bijzondere combinaties aan vitamines & antixidanten en een totale beleving qua sensatie en geur zijn de behandelingen van iS Clinical een feestje. Een instant glow, geen downtime,  roodheid of irritatie en lange termijn huidverbetering. 

€ 100,-

Jouw eerste gezichtsbehandeling bij Podange!

Ben je voor het eerst bij Podange? Kies dan voor deze behandeling. Je mag hier als nieuwe klant eenmalig gebruik van maken!

Wat houdt deze behandeling in:

Met deze behandeling leggen we jou echt in de watten en laten we je kennis maken met ons hoogwaardige merk iS Clinical en onze expertise, aandacht en zorg waar Podange voor staat. 

We starten met het reinigen van de huid waarna we een huidanalyse maken en een dossier voor je aanmaken. Naar aanleiding van de analyse wordt er een peeling gekozen gevolgd door het verwijderen van onzuiverheden en indien gewenst worden de wenkbrauwen geëpileerd. Daarna volgt er een uitgebreide gezicht- en schoudermassage om de bloedcirculatie te bevorderen en zo afvalstoffen af te voeren. Tevens wordt de huid voorbereid om het gezichtsmasker met actieve werkstoffen optimaal op te kunnen nemen waardoor de cellen in de huid een enorme hydratatie boost krijgen en aanmaak van collageen gestimuleerd wordt. De behandeling wordt afgesloten met verschillende serums en een dagcrème met SPF.


Duur: 90 minuten

Zin gekregen in een facial?